fructe & candy bar

O masă cu fructe, sculpturi din fructe şi diferite ornamente se poate completa de minune cu un colţ de rai numit Candy Bar. Multitudinea de dulciuri, prăjituri, macarons, jeleuri şi marshmellows aşezate în boluri de diferite forme, cu tot felul de mesaje amuzante vor fi atât pe placul copiilor, dar şi pe gustul celorlalţi invitaţi.


Fructe


Indiferent de sezon sau de tipul de eveniment, o masă bogată cu fructe va simboliza bogăţie şi naturaleţe. La Fontaine vă oferă posibilitatea să personalizaţi acest aranjament cu fructe exact aşa cum vă doriţi şi cum se integrează cel mai bine în cadrul evenimentului organizat.


Una dintre ideile noastre este reprezentată de sculpturile din fructe şi diferitele ornamente din fructe. Astfel din pepeni scobiţi, ananas, mere se poate crea un suport pentru o figurină haioasă sau o sculptură spectaculoasă. Cu restul fructelor se pot realiza diferite modele cu ajutorul unor elemente de decor adiacente.


Fie că este vorba de un decor de fructe suspendat, unul aranjat pe masă, sculptură de fructe la dimensiuni reale sau decoruri simple de fructe aşezate în diferite vase, ingeniozitatea detaliilor va fi apreciată de toţi invitaţii.


Candy Bar


Noţiunea modernă a unei mese cu dulciuri şi prăjituri delicioase are un real succes în cadrul evenimentelor organizate în ultimii ani. Ineditul este redat de componentele cheie pentru orice candy bar reuşit: calitatea şi gustul prăjiturilor, dar mai ales aspectul şi aranjarea acestora.


Pentru orice candy bar se inventează o poveste care se materializează în boluri şi vase colorate, de diferite dimensiuni, cu mesaje amuzante şi ornamente din flori, hârtie, fructe sau zahăr. Aspectul colorat, vesel este extrem de important, totul contează, de la alegerea vaselor potrivite până la redarea unei unităţi cromatice şi vizuale doar cu ajutorul dulciurilor.


Povestea poate conţine orice, de la macarons, cupcakes, până la prăjituri de casă, bezele, turtă dulce, acadele şi jeleuri. Cu ajutorul ideilor dumneavoastră şi sfaturile noastre, putem crea împreună un colţ de basm în cadrul unui eveniment deosebit.

  • La Fontaine
  • La Fontaine
  • La Fontaine
  • La Fontaine
  • La Fontaine
  • La Fontaine
facebook