Pensiunea La Fontaine din Hunedoara, loc de întâlnire a artei

Maria și Robert au cântat incredibil în Grădina de vară a Pensiunii La Fontaine din Hunedoara, într-o seară frumoasă de iulie. Ea, studentă la Conservator la Cluj, a cântat la vioară. El, elev la Liceul de Arte din Deva, a cântat la violoncel.

Un oraș cu copii care cântă la vioară sau la violoncel, care scriu poezii, visează și spun povești este un oraș care are viitor.

Noi, echipa Pensiunii La Fontaine din Hunedoara, avem încredere în copiii orașului nostru. În talentul lor, în inteligența și în bunul lor simț. Și ne propunem să îi sprijinim așa cum vom putea.

Deocamdată, vrem să organizăm cel puțin o dată pe lună câte un eveniment cultural: o proiecție de film, o expoziție de sculptură, pictură sau desen, un moment de teatru sau de muzică, întâlniri ale poeților.

Pensiunea La Fontaine din Hunedoara își dorește să fie mai mult decât un loc unde să vii, să dormi, să mănânci și să pleci mai departe. Deși nici aceste lucruri nu sunt de colo. Pentru că ne dorim cu toții liniștea și siguranța unui loc curat, confortabil și liniștit.

Dar Pensiunea La Fontaine își dorește să fie și acel loc din Hunedoara unde oamenii să vină și să admire frumosul. Cultură. Artă.