Termeni și condiții

Identitatea firmei si descrierea produselor/serviciilor

DANTE GRUP SRL cu sediul in Hunedoara, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J20/485/2005, CUI RO17389531, denumita in continuare La Fontaine ofera servicii de cazare si masa in cadrul pensiunii La Fontaine.

Definitii:

Vanzator: DANTE GRUP SRL cu sediul in Hunedoara, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J20/485/2005, CUI RO17389531, denumita in continuare La Fontaine ofera servicii de cazare si masa in cadrul pensiunii La Fontaine.

Utilizator: orice persoana care viziteaza site-ul lafontaine.ro.

Client: orice persoana fizica sau juridica care efectueaza o Rezervare pe site-ul lafontaine.ro sau orice alta pagina conexa si care este in proprietatea DANTE GRUPS.R.L.

Rezervare: se considera o rezervare efectuata, atunci cand Clientul fie completeaza pe site-ul Lafontaine.ro formularul de rezervare, fie in cazul unei rezervari telefonice prin intermediul datelor de contact disponibile pe site.

Continut – drepturi de proprietate intelectuala

Continutul site-ului lafontaine.ro: imagini, texte, elemente de grafica web, este integral proprietatea DANTE GRUPS.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul DANTE GRUPS.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Exonerarea de raspundere

DANTE GRUPS.R.L. nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la lafontaine.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, lafontaine.ro fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. DANTE GRUPS.R.L. nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.

Informatiile incluse pe lafontaine.ro au caracter informativ si sunt puse la dispozitie cu buna credinta, din surse pe care Vanzatorul le considera de incredere. In cazul in care vreunul dintre articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta Legii privind dreptul de autor si drepturile conexe, Utilizatorul este rugat sa aduca acest fapt la cunostinta Vanzatorului la adresa rezervare@lafontaine.ro, pentru a putea fi luate masurile legale necesare.

Lafontaine.ro isi rezerva dreptul de a anula anumite Rezervari, informand clientii cu privire la aceasta situatie, in cazul unor evenimente neprevazute, sau a unor erori tehnice ale sistemului de rezervari.

Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar lafontaine.ro nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.

DANTE GRUPS.R.L are o raspundere limitata privind anumite probleme tehnice cu site-ul, de exemplu nefunctionare sau informatii eronate, pierderea datelor daca utilizatorul si-a share-uit parola.

Drepturile si obligatiile vanzatorului:

DANTE GRUPS.R.L isi rezerva dreptul de a modifica oricand continutul site-ului si a paginii de „Termeni si conditii” fara sa-i anunti pe utilizatori, de a nu posta anumite comentarii pe site care pot fi daunatoare imaginii companiei, de a suspenda conturi si alte mentiuni potrivite activitatii.

Drepturile si obligatiile cumparatorului:

Cumparatorul are obligatia de a nu furniza informatii false atunci cand efectueaza o Rezervare si de a achita serviciile prestate de catre Vanzator.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

DANTE GRUPS.R.L. este inregistrata in Registrul Operatorilor de Date cu Caracter Personal.

Datele colectate cu privire la newslettere sunt confidentiale.

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, lafontaine.ro are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de Utilizatori.

Scopul colectarii datelor cu caracter personal este: informarea Clientilor cu privire la Rezervarile acestora, gestiune economico-financiara, reclama, marketing, publicitate, statistica, servicii de comunicatii electronice, informarea Clientilor privind situatia contului lor de pe lafontaine.ro.

Completarea de catre Utilizatori a formularelor pe site echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca aceste date sa fie incluse in baza de date a lafontaine.ro si cu utilizarea si prelucrarea de catre lafontaine.ro, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea activitatilor enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitandu-se la furnizori de servicii de servicii de marketing, servicii de plata / bancare.

Clientilor le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale. Clientii au dreptul de a solicita stergerea totala sau partiala a datelor cu caracter personal. Clientul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate mai sus in baza unei cereri scrise, semnate si datate, inaintata catre DANTE GRUPS.R.L. la adresa rezervari@lafontaine.ro.

Refuzul furnizarii acestor date determina imposibilitatea onorarii Rezervarilor.

Lafontaine.ro nu solicita Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc) informatii confidentiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. In cazul in care Utilizatorul le divulga unor terti, acesta poarta intreaga responsabilitate pentru actiunile sale. Astfel, in cazuri de divulgare de astfel de date, Utilizatorul nu poate tine raspunzator pe lafontaine.ro pentru niciun fel de prejudiciu.

Inregistrarea ca Utilizator

Pentru crearea unui cont pe site-ul lafontaine.ro, Utilizatorul este obligat sa foloseasca o adresa de e-mail valida. lafontaine.ro poate refuza cererea de inregistrare in situatiile in care constata ca a utilizat informatii neconforme cu realitatea sau foloseste serviciile intr-un mod neconform cu uzantele normale.

Pretul

Pretul final platit de Client este afisat pentru fiecare camera in parte si sunt detaliate complet ceea ce este inclus in pretul afisat.

Toate preturile aferente camerelor ce urmeaza sa fie rezervate prin intermediul site-ului lafontaine.ro sunt exprimate in Lei si contin toate taxele aferete.

Rezervare

Pentru a se putea realiza Rezervare, Utilizatorul trebuie sa aleaga camera, perioada sejurului si sa efectueze o Rezervare ferma prin completarea datelor din formularul de rezervare.

Prin finalizarea Rezervarii Clientul garanteaza ca toate datele furnizate sunt reale si corecte, in caz contrar ar putea suporta consecintele acestor erori (Rezervare anulata etc).

lafontaine.ro nu poate fi tras la raspundere pentru informatii introduse eronat, din care pot decurge anularea anumitor Rezervari.

Prin finalizarea Rezervarii, Clientul se declara de acord ca un reprezentant lafontaine.ro sa il contacteze prin orice mijloc disponibil convenit de catre Parti (e-mail/telefon) pentru confirmarea personala a Rezervarii, in cazurile in care aceasta confirmare este necesara.

lafontaine.ro poate refuza o Rezervari in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara a exista obligatii intre parti si fara ca o parte sa poata pretinde daune, pentru urmatoarele situatii:

– esuarea / invalidarea tranzactiei online (daca este cazul);

– neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului / a tranzactiei;

– date incomplete sau incorecte ale Clientului;

– activitatea Clientului poate produce daune site-ului lafontaine.ro;

– alte motive obiective: in cazul in care Clientul nu garanteaza ca modul de plata este valid si ca nu este obtinut printr-o metoda frauduloasa sau exista suspiciuni cu privire la modalitatea de plata.

Facturare – plati

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Rezervare. Vanzatorul va emite catre Client o factura pentru Serviciile prestate, obligatia Clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Plata se poate face la efectuarea Check Out-ului  sau online cu cardul avand conexiune securizata prin intermediul procesatorului de plati MobilPay.

Pretul

Toate preturile aferente Serviciilor de cazare rezervare prin intermediul site-ului lafontaine.ro sunt exprimate in Lei si contin toate taxele aferente.

Anulare rezervare

Clientul se obliga sa notifice lafontaine.ro intentia sa de anulare a Rezervarii efectuate, prin e-mail la rezervari@lafontaine.ro sau prin telefon la numarul +40743.162.234 cu minim 20 de zile calendaristice inainte de efectuarea Check In-ului. Informatiile necesare care trebuie furnizate lafontaine.ro pentru restituirea sumelor achitate daca este cazul:

– Nume prenume;

– Data rezervarii, tipul camerii;

– Suma de returnat;

– modalitatea de plata dorita (datele contului bancar sau voucher).

Termene de returnare a banilor

Dupa validarea anularii Rezervarii, clientul o sa primeasca in termen de 10 zile lucratoare contravaloarea sumelor achitate.

Forta majora

Niciuna dintre partile contractuale nu poate fi trasa la raspundere pentru neexecutarea (total/partial) sau executarea cu intarziere a obligatiilor sale, daca acestea au fost cauzate de forta majora. Partile isi vor aduce la cunostita de indata cazul de forta majora si vor lua toate masurile necesare in vederea limitarii consecintelor evenimentului.

Daca in termen de 15 zile evenimentul de forta majora nu inceteaza, partile au dreptul de a denunta unilateral rezervarea fara pretinderea de daune-interese.

Forta majora va fi probata conform legii.

Frauda

Crearea de conturi multiple folosind astfel de adrese generate automat si care expira dupa o perioada predefinita, pentru a putea beneficia de promotii sau oferte, sau orice comportament fraudulos in masura sa afecteze bunul mers al campaniilor, este interzisa si va fi considerata o tentativa de frauda. Proprietarul site-ului lafontaine.ro isi rezerva dreptul de a suspenda conturile astfel create si de a retrage beneficiile aferente promotiilor sau ofertelor in curs, de a anula contul fara preaviz, instiintare, alte formalitati sau despagubiri.

Orice tentativa de frauda sau orice frauda (cum ar fi dar fara a se limita la: accesarea datelor Clientilor lafontaine.ro, alterarea continutului site-ului, incercarea de afectare a performantelor serverelor lafontaine.ro, deturnarea continutului livrarilor catre terti etc) vor fi pedepsite conform legii penale.